Existing Member?

Iso Matka

Purjehtimassa

AUSTRALIA | Friday, 13 October 2006 | Views [526]

13.10.2006 Cairns

Eilen oli taas viikon ainoa vapaapaiva, joten oli keksittava jotain mukavaa tekemista. Firma jonka kanssa kaytiin viime viikolla sukeltamassa, omistaa myos purjeveneen, joten lahdettiin sitten silla paivaretkelle.

Ocean Freen kyytiin tuli noin 10 asiakasta, ja kolmen hengen miehisto. Keli naytti heti aamusta vahan huonolta, ja pysytteli koko paivan melko pilvisena ja sateisena. Saatiin kuitenkin vahan auringonpaistettakin. Aallokkoa oli sen verran etta muutama onneton voi pahoin, mutta meillahan vaan hymy levenee sen mukaan mita isommat on mainingit...

Ensin ajeltiin moottorilla pari tuntia Upolu Caylle, eli samaan paikkaan kuin viime viikollakin. Siella pysahdyttiin snorklaamaan, mutta koska oli niin kylma, paatettiin jattaa snorklaus valiin ja odottaa etta paastaan sukeltamaan.

Kun muut olivat snorklanneet tarpeeksi, ja lounas oli nautittu, lahdettiin jatkamaan matkaa kohti Green Islandia, eli vihreaa saarta. Siella paastiin sitten sukeltamaan silla aikaa kun muut menivat saarelle. Nakyvyys ei ollut paras mahdollinen, mutta nahtiin mm. kilpikonna, ja kutiteltiin nemoja. Ne ui kadelle kun niita "kutittelee". Opas naytti meille paljon pienia juttuja, joita ei oltu aikaisemmin nahty. Huonolla nakyvyydella on se hyva puoli etta silloin keskittyy lahella oleviin asioihin.

Paluumatkalla nostettiin purjeet ja sammutettiin moottori, kotimatka menikin mukavasti viinilasillisen ja juustotarjottimen aaressa.

Tags: Adventures

 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.