Existing Member?

¡Bienvenido! Een half jaar in Barcelona! Studeren, avonturen beleven en natuurlijk genieten! Lees hier al mijn belevenissen en geniet mee =)

Ik ben er!

SPAIN | Sunday, 6 January 2008 | Views [842] | Comments [4]

Heavy!

Heavy!

Daar zit ik dan... in Barcelona!

Vanochtend vanaf Schiphol vertrokken, samen met Arjen, die een uurtje later een vlucht naar Zurich had. Het was wel fijn om tot aan de Gate samen met Arjen te zijn, maar ook wel heeeel moeilijk om in mn eentje het vliegtuig in te moeten stappen... :'( Ik zit nu in een hostel voor een paar nachtjes, tot ik een kamer heb gevonden. De universiteit is hier in de straat, dus ik hoef morgen niet meer te zoeken. De volgende keer moet ik maar niet vergeten te checken of er een lift in het hostel is. Mijn koffer heeft op schiphol een extra label gekregen met de tekst "heavy"... en terecht! pfff... dat was een gesjouw! 30kg in de koffer en nog eens 17kg aan handbagage door Barcelona slepen en ook nog eens 4 trappen op in het hostel is best "heavy"! Ik ga nu denk ik maar een beetje de stad in, de boulevard is een straat verderop en de Ramblas is ook vlakbij, moet goed komen dacht ik zo. :)
Morgen moet ik om 9:30h op de universiteit zijn. Er is dan eerst een introductieprogramma van een week waarin ik een kijkje kan nemen bij alle vakken en aan het einde van die week moet ik opgeven welke vakken ik ga doen.
Jullie horen snel weer van me!
Liefs, Celine

Tags: Airports

 

Comments

1

En daar zit je dan, en als ik het goed begrijp in hartje Barcelona. Heel veel plezier en dat Barcelona je maar veel interessante ervaringen en inspirerende nieuwe dingen mag brengen.

Liefs, Monique en Pieter

  Monique van Hootegem Jan 7, 2008 2:01 AM

2

Hoi Sis,

haha... Wisten we toch al dat je koffer Heavy zou zijn! :)
Heel veel plezier en succes nog!!
En geniet er van!

kus, emilie

  Emilie Jan 7, 2008 11:48 PM

3

Heee lieve Celine!

Hoe was je eerste dagje op de universiteit van Barcelona? Ik hoop leuk! Ik vind het echt super dat je dit doet, kan me voorstellen dat je je toch wel even alleen voelde zo in je uppie in het vliegtuig.. haha en geen sterke mannenarmen om je te helpen met je bagage! Hoop dat alles goed gaat..! Veel plezier met je introductieweek!

Kus, Dees

  Desiree Jan 8, 2008 4:49 AM

4

Fijn dat je heelhuids bent aangekomen met alle bagage ! Spannend allemaal hoor, we kijken uit naar je verhalen.
Geniet van alle ervaringen en stuur maar eens een lekker receptje op :-)
Zit je al op Skype?

Groetjes,
Hommo en Marjoleine

  Marjoleine Dijkhuis Jan 9, 2008 12:22 AM

 

 

Travel Answers about Spain

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.