Existing Member?

Grga Pitic: "I think this is the beginning of a beautiful friendship." Nambawan!

Perth to Melbourne

Shapes, Fitzgerald NP, WA

AUSTRALIA | Friday, 3 October 2014 | Views [71] | Comments [1]

Shapes, Fitzgerald NP, WA

Comments

1

Deze site geeft in vogelvlucht veel informatie, maar wij denken dat een bezoekje aan de school u een nog beter beeld geeft van onze aanpak en mogelijkheden.
Binnen onze school hebben wij een speciale kleuterafdeling voor jonge kinderen. Deze voorziening staat bekend onder de naam De Kleine Karekiet. Dit is een gezamenlijke voorziening van de drie speciale basisscholen uit de regio.
Kenmerkend voor Het Tangram is dat de school zorg en onderwijs biedt. Wij hanteren een duidelijke structuur, zodat kinderen weten wat zij kunnen verwachten. Er zitten gemiddeld 15 kinderen in een groep. Binnen de school bieden wij o.a. logopedie, maatschappelijk werk, motorische remedial teaching en een eigen leescentrum. Daarnaast bieden wij, net als de gewone basisschool, alle vakken aan. De basisvakken taal, lezen en rekenen worden op het niveau van het kind aangeboden. Deze lessen worden ’s morgens gegeven. ’s Middags bieden wij de andere vakken aan in ateliers. U moet hierbij denken aan techniek, wereldorientatie, mens en natuur, drama, mediawijsheid en computervaardigheden en koken.
De Toelating tot de speciale basisschool is alleen mogelijk met een beschikking van het ‘Zorgplatform Waterland’.
Graag nodigen wij u uit voor een informatief gesprek en een rondleiding.
Indien u geïnteresseerd bent of uw dochter / zoon wilt aanmelden, kunt u telefonisch een afspraak maken. Vraagt u dan naar mevrouw Carolien Mascellino (managementassistente) of de heer Rob Narold (directeur). Telefoonnummer 0299-430237
U bent van harte welkom!

  School voor openbaar speciaal onderwijs in Purmerend Nov 3, 2014 9:45 AM

Add your comments

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image.
Comments identified as spam will be deleted.< previous
98 of 234
next >

Photo Galleries

Where I've been

My trip journals