Existing Member?

Pakkasta paossa

Helle

GERMANY | Tuesday, 2 May 2006 | Views [440]

2.5.2006 Tukholma, Ruotsi – Düsseldorf, Saksa

 

Jee, ensimmäinen etappi takana ja Ruotsissa sataa vettä. Skavstan lentokenttä löytyi erittäin näppärästi ilman ylimääräisiä silmukoita. Yhteensä naapurissa siis vietettiin aikaa reilut neljä tuntia ja eikun nenät kohti Saksanmaata. Oman jännityksensä lentomatkaan tarjosi Ryanair muutamalla reilulla ja iloisella ilmakuopalla :o Laskeuduimme Düsseldorfiin kuitenkin turvallisesti ja jopa aikataulusta edellä.

Autonkuljettajamme Ronald oli saapunut paikalle sinisellä avoautollaan, olihan Saksassa sentään hellekelit. Survoimme kyseiseen avoautoon kolme 20kg rinkkaa ja kolme suomalaista hanuria... helpompiakin tehtäviä ON suoritettu.

Majoituksen meille tarjosi Düsselissä Packbackers Düsseldorf. Mukava, pieni hostelli hyvin keskeisellä paikalla. Täältä lähdimme tekemään täsmäiskuja ensinnä Thaimaalaiseen ruokapaikkaan (jossa ruokalistat olivat niin Saksaa ettei Härmäläinen ymmärtänyt siitä juuri mitään) ja sieltä tutkailemaan Altstadtin iltaa. Altstadt on Düsseldorfin vanhakaupunki, pieni ja kaunis noin yhden neliökilometrin alue, jolla on yli 260 baaria/ravintolaa. Altstadt tarjosi erinomaiset puitteet tehtävän nro 2 suorittamiseen. Riemuksemme löysimme Reinin rannalta vielä illan hämärryttyä kunnon beach baarin Piña Coladoineen ja rantahiekkoineen.

Tags: On the Road

About surfinns


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about Germany

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.