Existing Member?

Pakkasta paossa

Mission 3

THAILAND | Tuesday, 30 May 2006 | Views [404]

VAROITUS! Seuraava saattaa aiheuttaa pahoinvointia ja heikotusta herkimmille ihmisille. Koskee myös tehtävän suorituksesta otettua kuvasarjaa jota emme ole sensuroineet. Tehtävää avustanut kana on elänyt keskiverto kanaa pidemmän ja onnellisemman vapaan puutarhakanan elämän.

Tehtava:

Osta elävä kana, kyni se ja valmista siitä herkullinen Thaimaalainen ateria (you know).Tarjoile riisin kera alueen köyhille.

Suoritus:

Pitkään pohdittuamme päätimme käyttää paikallista apuvoimaa tehtävän suorittamisessa. Kanan osto osittautui myös hieman hankalaksi koska paikallinen kanafarmi oli juuri edellispäivänä myynyt kaikki kanansa. Ystävällinen Thai-herra nimeltä Mai sai kuitenkin järjestettyä meille kanan josta maksoimme 120baht.

Koska tehtävän annossa ei varsinaisesti käsketty meitä tappamaan kanaa käytimme myös tähän paikallista apuvoimaa, tosin Heikki piteli kanasta surman hetkellä kiinni.

Kun kana oli päästetty kanojen taivaaseen, suoritimme kyninnän. Kevyttä pahoinvointia aiheuttava toimenpide ei muuten ollut vaativa mutta epämiellyttävä eläinrakkaille tytöille.

Kun lintu oli saatu siivottua alkoi herkullisten aterioiden valmistus.

Menu:

Chicken Satay

Chicken in oyster sauce

Chicken Tom Yam –keitto

Paistettu morning glory

Höyrytetty riisi

Osallistuimme aterian syöntiin itsekkin mutta jaoimme nautinnon paikallisten köyhien eli Bowon, Juuson, Turren ja Lissun kanssa. (Paikalliset karvakuonot)

Koska thaimaalaiset eivät ota "almuja" falangeilta sekä ruoka pilaantuu mahdottoman nopeasti tässä ilmastossa, eikä meillä ollut katukeittiö mahdollisuutta, tulimme tulokseen että ketkä olisivatkaan köyhempiä kuin NaiHarnin katukoirat.

P.S. Jatkossa emme enää tapa viattomia luontokappaleita. Tässä tapauksessa kana tuli kuitenkin syötyä hyvien ystävien seurassa.

Tags: Tehtavat

About surfinns


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about Thailand

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.