Existing Member?

ååå vad långt borta Denna dagboken kommer vara om våran resa till malaysia och australien. den 22 november börjar resan med första stoppet kuala lumpur och malaysia.

canberra och tillbaka i melbourne

AUSTRALIA | Wednesday, 8 February 2006 | Views [618] | Comments [1]

vi tog bussen 3.5 timmar fran sydney till canberra for att utforska huvudstaden. och det visade sig vara precis som vi trodde, att anledningen att ingen riktigt vet att canberra ar huvudstaden ar for att det ar en enda stor tom spokstad. stor som bara den men otroligt tom. massa gratis gallerier och museer som vi halsade pa men inte mycket folk. vi traffade ferrans kompis tim som i helgen korde runt oss och visade oss fina platser, kangrur, koalor och en massa skog som blev nedbrand 2003 men som vaxer tillbaka igen.

i sondags satte vi oss pa bussen 21.20 och anlande i melbourne 6.45... det var en laaaang bussresa men jag sov lite granna!

sen har vi sightsat rutn lite har gatt i botaniska tradgarden och kollat galleri. imorogn ska vi aka och kolla pa pingvinerna!!

Tags: Sightseeing

Comments

1

Hej!Helt otroligt, men det har snöat i 2 dagar nu! Vi har fått ca 3-4 dm snö!Linda sliter med all snö, finns snart ingenstans att lägga all snö.Nu väntar vi på att få höra om pingvinparaden.Var försiktiga o ha det bra. kramelikram mamma & co

  mamma Feb 10, 2006 2:56 AM

 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.