Existing Member?

Line og Henriks rejsejournal 3. januar 2007 til 1. juli 2007

Ohio, New York og Boston, Massachusetts

USA | Thursday, 31 May 2007 | Views [886]

20. maj ...

Ohio
vi har kun skrabet lidt i overfladen af den enorme stat. Nærmere betegnet har vi kigget en lille smule på de mærkelige samfund, som kaldes Amish. Det er den religiøse sekt (dejligt betryggende ord, for så behøver man jo ikke forstå så meget af den religion), som måtte flygte fra Svejts i 1700-tallet, da den blev forfulgt. Skal man vide mere om sekten kan man se Harrison Ford's spille film fra 80'erne. Ikke alene ser de stadig sådan ud, de har sgu nok tænkt sig at blive ved med det et stykke tid. For sekten har nemlig ikke rigtig udviklet sig siden 1700-tallet. De religiøst fanatiske, men har et meget sympatisk budistisk element om fred og fordragelighed i deres religion. De ønsker bare at leve i fred uden elektrisitet, benzindrevne maskiner mm.

New York
Lige siden vi kom til Illinois har de hurtigste veje været belagt med vejskatter, som i en uendelighed skal betales for den mindste lille kørsel. Heldigvis kan vores TomTom styre uden om disse betalingsveje, men når man skal lagt så koster det en del i form at meget længere kørselstid.

New York er, som Ohio, en meget stor stat. Vi har besøgt Buffalo, Syracuse og Albany. Senere skal vi til New York City. Buffalo og Albany er der ikke så meget at sige om andet end Niagara Falls er en sjov og totalt turistspoleret oplevelse, som man vel skal opleve. Det er rimmeligt intenst at sejle tæt på det store hestesko-fall. Syracuse er en klassikker blandt amerikanske byer. Klassisk i den forstand at jernbanen, eller i dette tilfælde, Highway'en deler byen i fattig og rig, hvid og farvet. Vi tog en køretur, som på bare 20 min. gik igennem det mest eksklusive og det mest deprimerende.

Boston, MA
Hyggelig by, rigdom, flotte bygninger, historie, eksklusiv shopping og arkitektur af høj klasse.

Se flere billeder her: Ohio, New York og Boston fotogalleri

Tags: Ohio

 

 

Travel Answers about USA

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.