Existing Member?

Line og Henriks rejsejournal 3. januar 2007 til 1. juli 2007

San Antonio, Texas

USA | Thursday, 15 February 2007 | Views [676]

7. februar

Har trænet i dag i den verdensberømte gym, Joe's Gym. Det er ingen overdrivelse at kalde ejeren: totalt bon'et op på steorid. Hold kæft, han var sjov; aldrig sjovt at være 170 høj, mega mega stor og så læspe! Fred være med dem som læsper, men det piller nu lidt ved macho-image'et. Nå, men han glemte lige at fortælle, at stedet ikke havde et bad for kvinder! Da bad ligesom er en del af vores styrketræningsstategi - vi styrketræner på de dage vi ikke er på hotel eller camping - så var det jo ikke ok. Derfor måtte der et boldtræ af en dumpap til at sidde stuebrandvagt, mens Line gik i bad hos mændene. Super service. Kom ind i kampen, Joe. Arnold S. har trænet i din gym, men du har ikke noget kvindebad!

Nå, men en ren røv senere er vi på vej til rodeo ved årets San Antonio Stock Show og Rodeo. Oh, man. Old McDonald has a farm møder verdens kedeligste underholdning. Det mest utrolige er den belastning, rytternes rygge udsættes for - det er godt nok en gang seriøs spinal-spanking. Dog så vi alle dyrene på en bondegård. Det er en dejlig oplevelse. Specielt kyllingerne er skønne. Senere på aftenen forsøgte vi at drive en super size menu ned (et af målene på turen), men vi er ikke helt sikker på at det var den størrelse. Den gled lidt for let ned.

Dagen efter bød på hjemløse og på tossede mænd i gamle militær uniformer. Der ligger en gammel fæstning/mission i byen - The Alamo. Der var vel temadag - nutballs!

Se flere billeder her: San Antonio fotogalleri

Tags: Texas

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


 

 

Travel Answers about USA

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.