Existing Member?

Line og Henriks rejsejournal 3. januar 2007 til 1. juli 2007

New Orleans, Louisiana

USA | Thursday, 15 February 2007 | Views [657]

Det er jo lige til en fotokonkurrence.

Det er jo lige til en fotokonkurrence.

29. januar

Hvor er det trist at se så meget ødelæggelse. Det gør det blot værre, når de områder, som stadig - halvandet år efter orkanen - er ødelagte, næsten kun er de fattiges kvaterer. Downtown og i the French Quarter er alting genopbygget.

Stort set alle medier handler om genopbyggelsen, om forsikringsselskaber som ikke har udbetalt midler til menig mand, om byrådet som ikke har lavet en plan endnu - trods de enorme penge, som byen har  fået fra hele USA. Den seneste plan koster 14 miliarder dollars!

De pæne områder er meget sikre at færdes i. Her er gadebelysning, rent og liv i gaden. De ødelagte områder skal man holde sig langt væk fra. Den seneste måned er det sket 16 mord i New Orleans.

Kontrasterne er hjerteskærerne:
En lille køretur over en bro som adskiller byens slum fra luksus giver følgende to billboards: På slumsiden oplyses fire mugshots med en morder, en røver, en checksvindler og en voldtægtsmand, som alle er top ti over de mest eftersøgte. På luksussiden oplyses et markedsføringsmæssigt perfekt udført skilt med det kæmpestore Gunshow, som løber af stablen den førstkommende weekend.

Vi boede på hotel og løbetrænede i gaderne. Ellers er det ikke en by man har lyst til at være i for længe.

Se flere billeder her: New Orleans fotogalleri

Tags: Louisiana

 

 

Travel Answers about USA

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.