Existing Member?

Line og Henriks rejsejournal 3. januar 2007 til 1. juli 2007

Disney World, Orlando, Florida

USA | Sunday, 28 January 2007 | Views [1088]

17. januar

For satan, hvor ville vi gerne skrive en dejlig historie om hvor skægt og spændende Disney World er, men det gør vi ikke!

Disney World (DW), Orlando er beviset på at bare fordi man bygger noget som er giga stort, så bliver det ikke bedre. Tværtimod. DW mangler den hygge og intimitet som DisneyEuro i Paris har.

Der er flere aspekter, som gør DW til en kold udspekuleret kommercielt faliterklæring;

- "DW" består af flere forskellige parker. Skal man besøge mere end en park, koster det beskedne kr. 700 ... per person. En park er hurtigt overset på en til to timer. Det gør det umuligt andet end at købe dette fuldstændige vanvittige park-hopper-card.

- "DW" er så stort, at der er bygget en højbane med forskellige stationer til fragte folk fra park til park. Det virker dog latterligt, da vi stort set alle ankommer i biler og der er parkeringspladser nok til at hele Danmark kan parkere. Desuden er der et lille futtog, som bringer folk de lange 200-300 meter fra parkeringspladsen til indgangen. Det tager 1 minut at gå, men man venter åbenbart gerne 5-10 minutter for at blive kørt. Desuden er området ikke lavet til at gå i - uden at man må gå på kørebanen!

- man skal efterlade sin kynisme og overgive sig til den ultra kommercielle verden, når man tager til Disney. Det ved enhver. Men der er fandme grænser. Alle parkerne er opbygget ens. De første 150-200 meter er ikke andet end butikker, hvor alt muligt Disney-merchandise kan købes. Derefter kommer alle restauranterne. Derefter kommer der en forlystelse/ride, som alle slutter ens ... man bliver ført til en shop med den enkelte forlystelses merchandise/specielle ting, som er ens alle steder. Derefter er den næste butik en snack bar/junk food/soft drink-bar. Derefter et toilet. Derefter starter der endnu en forlystelse mv.

Konklusion: ikke pengene værd. Det gør helt ondt at tænke på at have brugt 1400 på en dag.

Se flere billeder her: Disney World fotogalleri

Tags: Florida

 

 

Travel Answers about USA

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.