Existing Member?

My travel tales

Et tilbageblik paa Pol Pots regime

CAMBODIA | Thursday, 15 January 2009 | Views [341]

Vi er fremme i Cambodias hovedstad, Phnom Pehn. Vi kom ind i gaar aftes og i morges koerte vi afsted med privat tuk-tuk chauffoer. Foerst til museet, der skildrer Pol Pots tusinder af tortur-ofre under hans regime. Det var en barsk oplevelse at gaa rundt paa de gange, hvor mennesker kun 30-35 aar tidligere er blevet torturet. Bagefter tog vi til Killing Fields, hvor flere millioner er blevet henrettet. Ganske frygteligt. Saa stemningen var ikke saa hoej, da vi forlod stedet.

I morgen tager vi til Siem Reap og derfra til Angkor Wat. Det glaeder vi os meget til. Vi skal moedes med Pernilles ven, Chris , som flyver ind fra Bangkok.

Mit umiddelbare indtryk af Phnom Pehn er positivt. Byen emmer af liv og her er ogsaa mange scootere. Men af en aller anden grund virker det ikke saa voldsomt som Hanoi. Den by slaar virkelig dem alle hvad stoej, forurening og kaos angaar! Selv Ho Chi Minh var vi positive overfor. Nu maa vi se, hvad Siem Reap kan tilbyde. Vi regner med at tage en baad derop. Det skulle tage 5 timer og saa er vi fremme lidt over middag i morgen.

About karen_backpacking_in_asia


Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about Cambodia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.