Existing Member?

My travel tales

Paa med regnhatten og gummi-roejserne i Hue

VIETNAM | Sunday, 4 January 2009 | Views [310]

Vi er landet i Hue, Centralvietnam. Her var det meningen, at vejret skulle klare op, vaere lunere og bedre end Hanoi. Men det er ikke altid at det gaar efter bogen, desvaerre...

Vi har indtil videre nemlig kun oplevet regn og kulde i denne by, saa vores regnslag fra det ellers saa solrige Thailand er blevet hevet frem og flittigt brugt hele dagen i dag. Vi var ellers paa tur i dag med en masse andre "turist-kvaeg" paa Parfume-floden. En meget langsom dragebaad skulle sejle os ud til forskellige mausuleer (hvordan mon det ord staves i flertal...?) og andre turistattraktioner, men efter et par timer maatte vi bryde op med gruppen, for vi havde faaet nok af kulde og regn: Da vi gik i land for at se det foerste mausoleum var eneste transportmulighed helt op til "den afdoede konge" paa motorcykel. Det blev altsaa for meget for mormor og morfar. At skulle ud og koere paa saadan en faetter i silende regnvejr og mudderet jord under os kunne vi ikke lige overskue, saa vi bestilte en taxa, der koerte os ud til en enkelt mausuleum kun. Vi fik taget et par billeder, og saa var det besoeg overstaaet. Hm... Ikke vanvittig spaendende men motivationen var ret dalende paa det tidspunkt og vi traengte bare til at komme i toervejr og faa nyt varmt og toert toej paa.

I morgen tager vi en bus laengere syd paa til Hoi An. Vi haaber paa solskin og varme, maaske lidt naivt, men man har vel lov at haabe :-).

About karen_backpacking_in_asia


Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about Vietnam

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.