Existing Member?

Jørn sjekker ut jordkloden

Reisedagbok

NORWAY | Wednesday, 10 September 2008 | Views [732] | Comments [16]

Ja, nå har jeg funnet ut hvordan jeg skal holde deg oppdatert om turen min. Som du sikkert allerede har fått med deg (siden det er det eneste jeg snakker om for tiden), så skal jeg reise til SørøstAsia den 6. oktober. Planen er å reise rundt i regionen i 4-6 måneder. Jeg skal prøve å finne ut litt om hva folk egentlig driver på med der nede, og skrive om det her. Akkurat som onkel reisende Mac i fraggleberget. Jeg har ikke reist noe særlig utenfor skandinavia før, så jeg gleder meg til å finne ut hvordan det føles å være så langt hjemmfra. Jeg har også tenkt å slappe av en hel del. Akkurat det kommer jeg neppe til å skrive noe særlig om ;)

Denne reisebloggen fant jeg på nettsiden til reiseforsikringsselskapet mitt. Legg den inn som bokmerke. Jeg skal komme med oppdateringer så fort som mulig, men neste oppdatering kommer ikke før den 7. eller 8. oktober, når jeg mest sannsynlig ligger utslått av kultursjokk og jetlag på et hotellrom (forhåpentligvis med aircondition) i Bangkok. Følg med!

Comments

1


Shalom,

dette høres spennende ut, Mac. Tror du må regne med mange dosere der nede. Håper du ikke begynner å spise av husene deres av den grunn.

hilsen

Moki

  moki Sep 10, 2008 5:49 PM

2

Tror kanskje mac var en dårlig sammenligning, siden jeg kommer til å være tre hoder høyere enn folk flest der nede..

  jornsalve Sep 10, 2008 5:57 PM

3

Kanskje Onkel Reisende One-Eyed-Jack?

  Bernhard Sep 11, 2008 2:35 AM

4

Innrøm at du blir å savn MÆ! Du kommer sekkert hjem me ei thai-dama som når dæ te hofta. Vel, god tur!!! Gleda mæ te å les oppdateringe. Men hvis du skriv på engelsk e det bære å GLØM det! Husk å legg ut bilda

  Ellen Sep 11, 2008 7:30 AM

5

innrøm at du blir å savn mæ

  jørn Sep 11, 2008 8:42 AM

6

Æ innrøm ingenting foreløpig, dåkker får følg med på bloggen å se ka som kommer av eventuelle innrømmelsa der ætterkvært..

  jornsalve Sep 11, 2008 5:17 PM

7


hei Mækkern,

Angående innrømmelsa: håpa du ikkje har tenkt å reis jorda rundt kun for å utlever ditt navlelo...

Moki

  moki Sep 11, 2008 5:49 PM

8

bra du ikkje har mista håpet, fortsett sånn!

  jornsalve Sep 11, 2008 6:00 PM

9

Jajajaja! Ut å reis; hurra! Æ e misunnelig som en hjerteoperert foran et lass med bacon. Skal følg me i bloggen din. Go tur! :D

  Nina Sep 12, 2008 3:57 AM

10

Gjør det og takk skal du ha!

  jornsalve Sep 12, 2008 4:37 AM

11

Æ må nu innrøm at æ blir å savn dæ. Men du må jo få lov å reis litt ut i verden. Forøvrig hadde æ tenkt å si at nu må du fan ikkje fær og stress rundt som en tulling og ska vær med på alt, men slappe litt av òg der nede, det e jo tross alt ferien din, men så ser æ jo at du har betrygga oss om akkurat det. Foruten å ønsk dæ god tur og si at du ikkje må gje den første og beste transen du ser alle pengan dine, så skal du ha skryt for å opprette denne sida, sånn at vi som hold oss for god te å vær på F..F..Facebook(æ klar nesten ikkje skriv det uten å få Parkinson light) også e inkludert i turen din. God tur, Gamle Ørn!

  peremainn Sep 13, 2008 3:05 AM

12

Tenk at broderen skal ut å utforsk den store vide verden å vær orntli bohemian traveller! Håpa du ikke møt drømmedama i Khao Lak og fløtta i ei stråhytte eller nå sånt, satsa på at du e tebake tel jul :) -eller etter en måned! Blir litt bekymra når æ tenk på at den snille, uskyldige brorn min skal ut i den farlige verden :0
Uansett blir det superspanande å les bloggen din!!

  Monika lillesøster Sep 14, 2008 6:45 PM

13

Hehe! Ja har ikkje tenkt å tap uskylden der nede, den e hellig! Ellers har æ tænkt å overlat det meste til skjebnens ironi. Målet e å vær der borte til litt over nyttår. Kan bli kortere eller lengre, får se kor længe pængan strækk. Følg med videre esse!

  jornsalve Sep 14, 2008 7:52 PM

14

nu e du dradd! gleda mæ til neste oppdatering :D

  mary-lue Oct 8, 2008 9:16 PM

15

hey,
artig å læs om ka du ser på andre sida av kloden. Høres ut som du har fått litt åndelig innputt, samtidig virker du kritisk til måten de praktiserer der nede. Og det er bra, take no shit! Selv om det var i de traktan som Buddha levde så betyr jo ikkje det at de har monopol på han....Ellers må du gjerne skriv litt mer om ka du følte når du gjorde det og det.

  pål pått Oct 13, 2008 9:30 PM

16

Tja, buddha ville ikkje tilbes og det fantes ingen buddhafigurer foer 200 aar etter at han doede.. Paa samme maate som at korset ikkje va et kristent symbol foer 200-300 aar etter at Jesus doede, naar Paulus kom paa genistreken om at Jesus doede paa korset for vaare synder. Aa henges paa korset var en vanlig henrettelsmetode paa den tiden. Hvis Jesus hadde doedd for vaare synder i dag, og han f. eks. hadde vaert amerikansk og ikke israelitt (eller ka han enn va), hadde vel symbolet for kristendommen vaert den elektriske stolen..

  jornsalve Oct 14, 2008 12:19 AM

About jornsalve


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about Norway

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.