Existing Member?

New york New york

Florida the sunny state

USA | Monday, 30 June 2008 | Views [425] | Comments [1]

Etter fire dager i bilen og mye somling på de mange distraksjonene på veien ned kom vi endelig til miami. Etter en kjapp lunsj på en av helsekaffene bare miami kan tilby fant vi fort ut at dette kanskje ikke var plassen for oss som bare trener litt og mener livet ikke er verdt å leve uten ”soul food”. Vi ringte på jørn som nøt det gode liv i fort lauderdale sammen med karete og hennes familie, etter en enda kjappere konsultasjon dro vi også opp for å nyte livt i ft.lauderdale.

Fort lauderdale ligger ca timen fra miami..litt lengre nord men mye roligere

Etter litt leting på lugubre moteller som kunne tilby ”World biggest pool” ved stranda så fant vi ett som kunne tilby det vi trengte...det beste rommet i en etasje for oss selv, stor seng stort rom og stor veranda med en virkelig oceanwiev som gjør seg bra i bakgrunnen på bildene våre.

Florida kan by på mange attraksjoner som blant annet disneyworld(orlando) strender det er tusenvis av og sawgrass mills som har vært destinasjonen vår ett par dager nå...la meg forklare. For dere som går dere vill på city syd, ville sawgrass vært som en afrika ekspedisjon. Tja ...omtrent 6 ganger større ligger den der som ett eventyr for shopping glade fra hele verden og også oss.

Outlet er ett navn for merkevarer som er kjøpt i ett stort antall slik at prisen blir billigere...mye billigere. Med ca 1000 butikker samlet under ett tak bruker vi mange timer bare for å oppdage på kartet vi har i hånden at det fortsatt gjenstår mange, mange, mange butikker våre føtter enda ikke har nådd. Ja plassen har faktisk sin egen kino og hvileseksjon.

Det er noen ting som slår oss på vår ferd gjennom usa. Svarte damer snakker faktisk så vulgært som de gjør på hollywood filmer, og folk flest mangler helt ett pedagogisk tankesett i barneoppdragelse og på hvordan enn adresser seg til andre. Amerikanerne er like flink på politisk etikk og hvordan unngå å bli saksøkt som vi er på helse og det å være overpedagogisk i visse kretser.

Cola er en av mine favorittdrikker hjemme i gamlelandet...her smaker colaen utvannet sukkervann og pepsien smaker som cola med mere sukker selvfølgelig. Faktisk er frokostene her så søte at vi har problemer med å innta frokost på en god måte. 5000kalorier til frokost er litt drygt til og med for oss.

Sjømaten i florida er virkelig noe å skrive hjem om og stort sett så er maten god, bare så lenge enn styrer bort fra ALT som er fritert.

Sawgrass roper på oss og vi må adlyde og se innom flere burikker slik at dere der hjemme kanskje kan få en liten gave eller to.

Vi skriver snart igjen.

Comments

1

godt å høre du har det bra bro.. hehe synes jegs er blikket ditt bare du hører setningen oooooooooh my g...... hehe så mari hadde funnet himmelrike på ene bildet.sko sko sko sko i maaaaaaaaaaaaaaaaasse plenty shitloads megder hehe.. kos deg og nyt usa brutter.

  michael Jul 1, 2008 11:52 AM

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


About globalwarming


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals 

 

Travel Answers about USA

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.