Existing Member?

New york New york

Times square og roastbeefsandwich

USA | Monday, 23 June 2008 | Views [421]

Idet vi trer ut fra hotellet og inn i gatestøyen på times square går det opp for oss at vi står midt i ei maurtue av mennesker som går som om de er ”on a mission”. Skal enn bevege seg noen plass så gjelder det å ikke nøle å bare gå. Det faller helt naturlig for oss å bruke de mange butikkene langs square til å komme bort fra fortauet og gaten som for to vanlige trøndere kan bli litt mye.

 

Det tok oss ca 2 dager å bli kvitt jetlaggen(ja , du får jetlagg) men flyforskjølelsen er det vanskeligere å bli kvitt. Med tanke på at hver butikk kjører aircondition på full mph og luftfuktigheten ute ligger på 80% og 30celsius så er det forståelig at vi har en utfordring.

 

Vi kan med stor lettelse rapportere  at noen ting ikke overrasker i the ”big apple”. Americanerne forstår ikke begrepet norway(no its not a city in sweden), det går I Oh my god, that’s amazing og Alexander føler seg skikkelig “skinnybitch” I forhold til resten av befolkningen her nede.Og hvis noen skulle lure så er alt større her nede.

 

Vi forstår ikke helt hvordan de klarer å trøkke i seg frokosten her som gjerne består av følgende:

Sukkerkringle

Pannekaker med syrup

 

Søt toast med peanøttsmør eller jordbær

Wienerbrød

 

Og hvis du har litt ekstra plass etter det og fortsatt ikke fått sukkerkick så anbefales det å avslutte med Muffins.Og folk her nede lurer på hvordan de skal slanke seg og unngå diabetesJ

 

Det tar altfor lang tid å skrive om alle butikkene vi har gjort her oppe i NY. Men vi kan si at det er lett å få med seg NY suvenirer fra butikkene, de aller fleste har i love new york eller lignende gjenstander liggende på lur.Vi kan også si at vi brukte 1timer på toysRus(som var en virkelig moro opplevelse) men der drukner litt i alle intrykkene fra byen.

 

Noe som virkelig er verdt å skrive om her nede er ROASTBEEFSANDWICH.

Mari som er en globetrotter insisterte på det sterkeste å presentere denne matbiten, og det gjorde hun med all rett.

OK, så det du gjør er å gå inn på en deli og fintitter litt på kjøttet og småprater litt med betjeningen (som forøvrig MÅ være mexicansk og prate med mexicansk aksent ). Derretter så bestiller du roastbeefsandwich og gjerne legger til om du vil ha den i bagel, brød eller kanskje baggis. Nå står du foran ett kritisk valg, hva skal du ha i tillegg. Vi velger helst løk, paprika, cheddar, tomat, litt salat og majo. Det som er unektelig er at kjøtt mengden i sandwichen gruser big bite. Vi snakker ikke 1-2 tynne skiver med roastbeef..nei nei nei. Vi snakker gjerne 13-15 skiver.OH YEAH BABY. DIG IN AND LOVE IT

 

Etter fire dager her setter vi kursen mot florida og miami for å få litt tan.Vi kommer tilbake med bilder og flere reiserapporter.

 

På snarlig gjensyn!

About globalwarming


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about USA

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.