Existing Member?

Iso Matka

Oma maa mansikka, Australia mustikka...

MALAYSIA | Friday, 20 July 2007 | Views [1071] | Comments [2]

20.7.2007 Kuala lumpur, Malesia

Vihdoin koitti se paiva jota oltiin odotettu jo kauan, nimittain lahto Australiasta. Oli meilla siella hauskaa, nahtiin upeita paikkoja ja tavattiin ihania ihmisia, MUTTA kylla me ollaan niin paljon enemman aasia-ihmisia, etta melkein koko ajan oli kaipuu tanne. Viime aikoina ollaan suomalaisten kavereiden kanssa kovasti mietitty asioita jotka ovat Suomessa paremmin kuin Australiassa, ja niita on aika paljon. Esimerkiksi Suomessa ei koulutus maksa mitaan, toisin kuin Australiassa, jossa pitaa maksaa pitka penni jos meinaa opiskella. Suomessa ei myoskaan tarvitse pelata kaikenmaailman myrkyllisia elukoita, kuten hamahakkeja, kaarmeita yms, ja uimaan voi menna ihan missa vaan, ilman kaikenmaailman meduusoja, haita ja krokotiileja.

Australiassa tehdaan moni pienikin asia tosi vaikeaksi, kuten tassa pari paivaa sitten pankissa huomattiin. Yritettiin vaihtaa pussillista kolikoita seteleiksi, Suomessahan on yleensa pankeissa sellaiset koneet johon voi kaataa kaikki kolikot, ja kone laskee ne automaattisesti. Ei Australiassa. Kassaneiti katsoi meita kuin idiootteja ja kaski meidan lajitella kolikot ensin pusseihin ja tuoda sitten takaisin. Kun oltiin laskettu ja lajiteltu kolikot, vietiin ne takaisin, ja voin kertoa etta siina meni viela ainakin 15 minuuttia ennenkuin saatiin setelia kateen.

Tassa pienta yhteenvetoa meidan Australian vuodesta:

25 000 ajettua kilometria. 24 leirintaaluetta. 5 sukellusta. 6 eri tyopaikkaa. 1 tapettu kenguru (autolla). 1 tapettu "puska-kalkkuna" (autolla). Lukematon maara kauniita rantoja. 3 paivaa purjehdusta. Noin 6kk teltassa tai autossa asumista.

Viime sunnuntaina vietettiin laksiaiset kavereiden kanssa, ensin oltiin puistossa piknikilla, ja sitten siirryttiin irlantilaiseen pubiin viettamaan iltaa. Viimeisena iltana, eli keskiviikkona, kaytiin viela suomalaisen ystavamme Annan kanssa kasinolla syomassa illallisbuffetissa, jossa oli aikasta hyvat tarjoilut. Varsinkin jalkiruokapuolella. Keskiviikon ja torstain valisena yona lennettiin sitten Singaporeen, josta otettiin samantien bussi tanne Kuala Lumpuriin. Ensimmaisena yona taalla nukuttiin 14 tuntia, lentokoneessa ei nimittain oikein saanut unta. Ollaan taalla maanantaihin asti, ja sitten lennetaan Surabayaan Indonesiaan. On ihanaa olla vihdoin hyvin ansaitulla lomalla, mutta oikea loma se on vasta sitten kun paastaan Indonesiaan ja RANNALLE!!!

Tags: Party time

Comments

1

Moro kaverit!
Taalla Darwinissa on elama samaa vanhaa, eli aikasta tylsaa... Mutta innolla odottelen jo maiseman vaihtoa ja uusia kuvioita!

Eli niiden ampareiden parissa sitten voidaan puida muutaman kuukauden kuluttua!
Pitakaa itsestanne ja toisistanne huolta!
Anna

  Anna Jul 24, 2007 10:06 PM

2

Hei hieno juttu et pääsitte vihdoin lähtee lomailee Aasiaan :) Ottakaa nyt lomasta kaikki irti siellä! Mut eipä se Aussilandiakaan nyt kovin paha paikka ollut olla ja elää, eihän ;) Hyvin erilainen Suomeen verrattuna ja joissain asioissa todella turhauttava (pankki, verotoimisto!) mut kun täällä Suomen kylmässä kesässä katselee niitä rantakuvia sun muita niin iskee kyllä kaipuu takaisin, pakko myöntää :D Näissä ilmoissa ei pahemmin kesästä nautita, töitäkin ollut riittämiin... Kohta meikäläinen matkaa viikoksi Italian lämpöön ja sit olis edessä muutto Lahteen opiskelemaan! Tuutteko sit Parin kuukauden jälkeen takas Suomeen vai mikä on meininki..? Nauttikaa lomasta ja lämmöstä :)

  Hannele Jul 26, 2007 5:46 PM

 

 

Travel Answers about Malaysia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.