Existing Member?

Iso Matka

Takaisin sivistyksen pariin

AUSTRALIA | Saturday, 9 December 2006 | Views [513]

9.12.2006 Airlie Beach

Kolme viikkoa puskassa meni todella nopeasti, ja nyt ollaan taas ihmisten ilmoilla. Toissa paasin ekan viikon jalkeen pakkaamaan mangoja, joka olikin sitten huomattavasti mukavampaa hommaa, ei tarvinnut olla auringossa, eika pitaa sita kauheaa muoviessua. Valilla olin myos tehtaan puolella, jossa mangoista tehdaan mm. mehua. Ihan mielenkiintoista. Moni mangojen poimijoista sai pahan allergian mangoista, ja viimeisella viikolla se tuli myos Heikille. Onneksi ei yhta pahana kuin yhdelle Bradille, joka joutui sairaalaan sen takia. Brad ei enaa poimi mangoja.

Bogie River Bush Housessa oli kylla todella mukavaa, ja saatiin sielta paljon uusia ystavia joita todennakoisesti nahdaan viela monta kertaa matkan varrella. Vahan harmitti lahtea, mutta ei auta, pitaa ehtia Brisbaneen ennen joulua.

Ostettiin semmonen "retki-paketti", johon sisaltyy 3 paivan purjehdus Whitsundaylla, 3 paivan maasturisafari Fraser Islandilla, ja viela 2 paivan melontaretki Noosassa. Maksoi vain 300 dollaria, joten ei ollut paha hinta. Maanantaina lahdetaan sille purjehdusreissulle, ja sita on kylla odotettu! Ollaan tehty toita melkein 3 kuukautta, joten nyt ansaitaan vahan hauskan pitoa.

Laitoin viela loput Cairnsin kuvat, kaykaahan katsomassa, ja paljon kuvia viimeiselta kolmelta viikolta.

Ai niin, valitettavasti on tunnustettava etta epaonnistuttiin Cairnsin tehtavan suorittamisessa. Tehtava oli seuraavanlainen:

"Keratkaa paikallinen joukkue vastaan teita ja turisteja pelaamaan rantajalista (lentopallokin kay). Myontakaa voittajajoukkueelle palkinto, jonka olette itse tehneet luonnonmateriaaleista."

Heikki kavi kylla ahkerasti pelaamassa jalkapalloa rannalla, mutta koska kaikki meidan paikalliset kaverit oli toista, ei meilla ollut koskaan vapaata yhta aikaa. Tehtiin kylla se palkinto, laitan kuvan siita. Luvataan suorittaa seuraava tehtava niin hyvin kuin vaan voidaan.

Tags: Work

 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.