Existing Member?

Iso Matka

Vihdoinkin "perilla"

AUSTRALIA | Friday, 21 July 2006 | Views [629] | Comments [1]

20.07.2006

Lento Singaporesta Darwiniin ei kestanyt kuin 4,5 tuntia, ja sen aikana Heikillekin nousi kuume, prkl. Lento oli perilla kolmen aikaan aamuyolla, onneksi lentokenttabussi kulkee myos yolla, ja saimme silla kyydin hostellille. Kello on viisi aamulla, lampotila 16C, hostellin vastaanotto aukeaa vasta kuudelta.... Ei auttanut muuta kuin odottaa ulkona ja lisata vaatetta. Kuuden aikaan ei vielakaan nakynyt ketaan, vaan tyontekija tuli vasta puoli seitsemalta. Huone oli meille varattu vasta seuraavaksi yoksi, joten tietenkaan emme saaneet sita viela. Onneksi hostellilla oli tv-huone, jonne saimme menna loikoilemaan siksi aikaa. Ehdimme kayda myos kaupassa, hankkimassa kannykkaliittymat (Suvi +61404958927, Heikki +61410295293) ja apteekissa hakemassa Suville rohtoja.

Neljan hengen huone oli valmis yhdentoista maissa, ja siella oli valmiiksi jo yksi saksalainen poika. (Minna meni toiseen hostelliin, koska meidan paikka oli jo taynna) Ekan paivan aikana muita hoidettavia asioita oli: viisumin haku passiin, postilokero, ja verokorttihakemuksen tayttaminen. Kun oltiin hoidettu nama pakolliset asiat, menimme lepaamaan. Kummallakin oli melkein 38 astetta kuumetta, (ja olimme valvoneet yli vuorokauden) joten nukuimme melkein 13 tuntia yhteen menoon.

Tags: On the Road

Comments

1

Suvin äidiltä sain tämän osoitteen kun oltiin yhtä aikaa Pirttisaaressa APS:n tukikohdassa ja todettiin, että molempien tytöt ovat yhtä aikaa Australiassa ja peräti Darwinissa. Terveisiä vaan omalle tytölleni Heidille ja hänen kanssaan matkaavalle kummitytöllemme Pauliinalle, jos siellä tapaatte. Purjehdus on ainakin aihe mikä teillä on yhteinen (teillä on ollut Balans ja meilä on).
Terveisiä sinne Suvin äidille myös Päijänteen toiseen päähän, ja tervetuloa taas Pirttisaareen.
Toivotan oikein antoisaa matkaa matkalaisille kaukana pallon toisella puolella!Kuvanne on tosi upeita, mutta tällä iällä niistä nauttii eniten juuri tietokoneen ruudulla, eikä itse juuri kaipaa esim vuorikiipeilyä :D
T.Irma Painilainen

  Irma Painilainen Jul 21, 2006 10:12 PM

 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.