Existing Member?

Iso Matka

Kuala Lumpur alkaa jo riittaa

MALAYSIA | Sunday, 16 July 2006 | Views [596]

13.7.2006

Balilta mukaamme lahti Minnan uusi poikaystava, paikallinen baywatch Made. Ensimmaisena ohjelmassa oli Maden vienti luisteluradalle. Aito jainen luistelurata loytyy isosta ostoskeskuksesta, josta olemme kirjoittaneet aikaisemminkin. Luistelu ei ole niin helppoa milta se nayttaa, ja tunnin aherruksen jalkeen Made alkoi pysya pystyssa omin avuin. Luistelu oli mukavaa pitkasta aikaa, paitsi etta luisteluradan saannot kielsivat kaiken hauskan:

- EI saa luistella ilman hanskoja

- EI saa valokuvata luisteluradalla

- EI saa luistella takaperin

- EI saa olla kahta ihmista tukemassa aloittelijaa

Toisin sanoen radalla sai vain luistella ympyraa vastapaivaan, eika mitaan muuta tai valvoja tuli huomauttamaan asiasta.

Luistelun jalkeen kavimme viela pulikoimassa vesipuistossa. Uinnin jalkeen kunnon illallinen ja porukka oli valmis kaatumaan sankyyn.

14.7.2006

Aamupaivalla lahdimme koko porukka piknikille Lake Gardensin puistoalueelle. Puistossa oli meneillaan puutarhamessut, ja eri firmat olivat suunnitelleet sinne toinen toistaan kauniimpia pikku puutarhoja. Subwaysta hakemamme  patongit nautittiin jarven rannalla, auringon paahtaessa niin etta hiki valui selkaa pitkin. Illalla olisimme menneet elokuviin katsomaan Pirates of the Caribbean 2, mutta kaikki naytokset oli loppuunmyyty.

15.7.2006

Koska meilla oli valmiiksi maksettuja junamatkoja jaljella vaikka kuinka paljon, lahdimme ajelemaan skytrainilla ihan vain huvin vuoksi ja urheilun kannalta. Pysahdyimme Bangsarin kaupunginosassa, jossa asuu paljon lansimaalaisia. Loysimme ison ruokakaupan, mika on harvinaista taalla. Kaupassa oli ihanat juustovalikoimat ja Suvi ostikin paketin Arlan fetajuustoa, nam nam!!

Jatkoimme junamatkaa paatepysakille pitaen kahvipaussin matkan varrella. Illalla yritimme uudestaan menna elokuviin, talla kertaa toiseen ostoskeskukseen, mutta taas oli kaikki taynna. Ostimme liput jo valmiiksi seuraavalle paivalle, etta varmasti paastaan leffaan. Sunnutai onkin sitten viimeinen paiva Kuala Lumpurissa ja maanantai aamuna lahdemme bussilla Singaporeen.  

Tags: Sightseeing

 

 

Travel Answers about Malaysia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.