Existing Member?

Tony Goes Down Under! Toppa Heile Driten!

Planleggingen.

NORWAY | Sunday, 15 July 2007 | Views [379]

Kristine og Tony goes down under!

Hvem er vi?

Kristine.

Min store flamme før jeg fant ut at jeg er Homofil, og hun er den første jeg betrodde meg til! Ho er vel den snilleste jenta jeg kjenner til, og er utrolig sporty på alle områder. Det er ikke alle som hadde taklet livets små og store utfordringer på en så enestående måte som hun. Det er vel derfor jeg føler meg så trygg på å reise med henne.

Tony.

Reiseklar kar født 1979, som er åpen homofil i metropolen Fredrikstad. Det hele startet med en tilfeldighet da Kristine fortalte at hun skulle reise bort en periode, og at hun hadde bestemt seg for å dra til Australia. Uten ytterligere nøling heiv jeg meg inn i planene, og virre virre vapp, vi med reiseruta satt! Hehe, då nå skal vi farte om kort tid.

Hvem, Hva, Hvor?

Vi to i en 4x4 med campingvogn, etter at vi har hatt noen dager i Sydney. Deretter setter vi kursen sydover og skal jobbe oss igjennom Australia Outback! Hehe, bare det hadde vært like enkelt der nede som når jeg sitter i stua og skriver dette på pc`en.

Vi har satt av tiden fra vi ankommer Sydney den 12/9,på denne sinnsyke reisen frem til starten av februar hvor vi skal være tilbake i Sydney.

Så jeg håper du stikker innom sidene våre, og legger igjen en hilsen i ny og ne! Tips mottas med takk!

Tags: Philosophy of travel

 

About tony_meyer


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about Norway

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.