Existing Member?

Rune Thorsen

Bedre og bedre dag for dag...

USA | Saturday, 8 March 2008 | Views [341] | Comments [2]

Den siste uka har faktisk gått vannvittig fort. Men så har det vært mange her jeg både liker og kan assosiere meg med. Desverre har flesteparten av de reist bort så nå må jeg se meg om etter nye venner...

Bytta rom har jeg gjort, ett fire-manns rom som har blitt til seks-manns rom. Litt trangere, men foreløpig er vi bare fire så vi får se hvordan det går. Sov bra igår faktisk, men det er kanskje fordi jeg går på overtid med meg selv. Har faktisk hatt en tilnærma normal døgnrytme i en måned nå. Ikke riktig frivillig, men det har nå gått greit. Litt slit å legge seg bare, jeg våkner tidlig uansett, alltid noen som kommer inn fra fest eller noen som skal på jobb. For ikke å snakke om snorking. :) Verst er vel lyset, vinduene er dårlig skjermet. Men som sagt, jeg klarer å holde en 'normal' døgnrytme og da er det vel ikke så farlig hvordan... Sliter litt med konsentrasjonen av og til, men det får så være.

Spring break er i ferd med å starte og kommer til å vare resten av måneden. Det kan jo bli interessant, det kommer til å bli mye festing. Noe som passer dårlig med avholdenhet og tidlig leggetid... Det plager meg lite at andre fester, men det er mye fine plasser (jenter ;), så det kan jo bli en utfordring.

Skulle ha funnet en leilighet men sliter litt med det. Store avstander her. Og spesielt det med at man ikke alltid bør ta den ruta kråka flyr. Tar meg en halvtime og gå til kickboxinga, men går bakveier så det er faktisk greit. Å gå langs motorveien tar fullstendig livet av meg, det suser biler forbi konstant. Pussig nok så er det stort sett bare en person i hver bil... Og resirkulering er et fremmedord. Men Florida er visstnok en av de verste statene.

Igår var jeg på kino. En av gutta hadde gratis billetter og bil så vi var ikke så vanskelig å overtale. Kinoen var faktisk mer imponerende enn filmen. Designet som Luxor utenfor Cairo, deretter dro vi innom det indianske reservatet med Hard rock casino som var langt mer imponerende. Det var Paula's siste dag så det ble en god sightseeing-tur. Vi brukte to dollar hver på de enarma bandittene, bare for å ha gjort det. Vi vant ikke noe nei. :)

Har blitt litt tomt her, men det har ikke riktig sunket inn. Michael dro meg med på en strandtur idag. Han sa den skulle bli lang, men han var nok ikke riktig klar over hvem det var han tok med seg. Vi gikk så lenge det var strand. Stranda går jo praktisk talt gjennom hele staten, men heldigvis så er det innløp for båter. Tror vi gikk tolv kilometer eller så, på stranda som er riktig så myk og bløt. Legger og ankler er jo fullstendig utkjørt, og jeg rakk tilbake bare så jeg hadde tid til en dusj før kickboxingen. Det ble en slitsom økt. Og det beste er at neste er klokka ti imorgen tidlig... Kan trygt si at jeg er gjennomført sliten nå.

Imorgen skal jeg lære KK å svømme. Han er en inder som jobber som utvekslingsstudent. En måned har han vært her uten å prate med noen, men han har virkelig våkna nå, han trengte bare noen for å trekke ham igang. :)

Det skjer da stadig noe selv om jeg ikke riktig gjør stort, tre uker med kickboxing har jeg hatt nå. Tror det hjelper. :) Treningstiden og hviletiden står bare ikke riktig i forhold til hverandre... Men regner med at jeg snart kan begynne å gjøre litt mer, er faktisk all den gåinga som tar drepen på meg, har jo ikke vett på å regulere for det føles jo ikke som trening. Nåja, ny dag nye muligheter. :)

Fortsatt ikke fornøyd med hostelet, men jeg klarer tydeligvis å leve med det, for jeg gjør pent lite for å finne noe annet... Og tiden går. Bare fortere og fortere faktisk, nærmer meg jo halvtid. Fare for at jeg bare blir her, men må seriøst finne en måte å få i meg næring på, det går litt på lykke og fromme der... Thorsen er tilpasningsdyktig han så ornær sæ nok det og. Det har blitt varmere igjen iallefall og det gjør stor forskjell. Trives dårlig når det kryper under tjue ja, men nå er vi borti tredve igjen. ;D

Comments

1

Egentligen merklig at du bytter en sjikklig pokeraften med gutta mot 2 dollar på enarmad bandit...???

:-)

  Dag Mar 13, 2008 6:20 AM

2

Pokeraften her hos meg presis når du vil. Jeg er klar. :D

  rune_thorsen Mar 15, 2008 3:24 AM

About rune_thorsen


Follow Me

Where I've been

My trip journals



 

 

Travel Answers about USA

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.