Existing Member?

Rune Thorsen

Liten utsettelse

NORWAY | Tuesday, 5 February 2008 | Views [714]

Møtte tidsnok med pass i hånd jeg, men jaggu var det ikke feil pass...  Trodde jeg hadde maskinskrevet pass jeg, men det ble jeg jo fortalt at jeg ikke hadde.  Men for 200 dollar skulle jeg få en ny billett til imorgen, forutsatt at jeg kom med et pass amerikanerne ikke er redd for.

Så det var bare å sette snuta i retning Grønland politikammer.  Uten bil, telefon eller vinterklær.  Frank hadde jo kjørt avgårde med jakka som jeg trodde jeg ikke trengte, og uten mobilen var det vanskelig å ringe og be ham snu...

Jeg kledde på meg ytterligere et lag med trøye og genser, for så å bite i det sure eplet, og siktet på kollektivtrafikken.  Husker ikke engang sist, det er fortrengt for lenge siden.

Pussig nok så fikk jeg nytt pass uten videre komplikasjoner og Frank dukka opp igjen for å gjøre atter et forsøk imorgen.  Været er tilogmed stabilt...

Hadde det ikke vært for at billetten allerede var kjøpt og betalt hadde jeg jaggu valgt første fly som gikk til femogtjue varmegrader og hvor man var litt mindre paranoide.

About rune_thorsen


Follow Me

Where I've been

My trip journals



 

 

Travel Answers about Norway

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.