Existing Member?

Karro och Oscar gör Världen

Koh Phangan

THAILAND | Friday, 10 January 2014 | Views [500] | Comments [3]

I förrgår var vi på eldshow och Oscar lyckades med att få första nästan till andra gradens brännskada på handen. Karro som är en sådan omtänksam flikvän går runt i stan och hittar dundersalvan. Oscar vill bara använda denna dyra salvan i en dag medan Karro övertygar honom att den borde ha den tills brännskadan blir bättre.  För övrigt var Oscar riktigt duktig under eldshowen. Sprutade elden bäst av alla turister. Igår träffade vi Karros kollega och vän Anna Stolpe och Göran. Riktigt roligt att se dem. Vi åke motorcykel till deras bugalow och drack några öl sedan vidare till mexicanska resturangen för middag. Älskar verkligen vägarna här på Koh Phangan. verkligen upp och ner snäva kurvor ect. 

 

Idag har vi solat på stranden med Anna och Göran. Sjukt roligt med alla vågor som kom. Högt vattenavstånd. En skur regn som kom och lämnade. Stora vattendroppar var som hagel fast med regndroppar. För övrigt molnigt med sol.

En kall dusch i hyggan gör att Karro väljer att värma upp sig under täcket (dom har riktigt täcken här) medan oscar väljer hängmattan. 

 

 

 

Comments

1

Halloj! Nu har vi också hittat hit (Koh Phangan). Ni ser ju ut att ha det riktigt bra! Har ni några sköna tips? Boende, festligheter, stränder?

  Magnus Jan 11, 2014 5:55 PM

2

Vi bor uppe i bergen vid haad rin. 86kr natten. Väldigt enkelt men trevligt. Heter Amaresa resort.

  Oscar Skarin Jan 11, 2014 7:04 PM

3

Vi hamnade vid Haad rin pier, friendly resort. Om ni orkar er ner för berget kan vi ju ta en bärs. Stannar t.o.m måndag sen vet vi inte riktigt var vi tar vägen. Hojta till på bloggen om ni blir sugna på Chang.

  Magnus Jan 12, 2014 3:50 AM

About oscarskarin


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about Thailand

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.