Existing Member?

Karro och Oscar gör Världen

Freaking awesome

SWEDEN | Friday, 3 January 2014 | Views [563]

Imorgon åker vi. Känns lite overkligt. Men skönt. Har aldrig varit ledig i 6 veckor (Karro) Men så klart har den äldre herren i huset (Oscar) det. Har halv packat klart. Minimal garderob med mig. Sitter och undrar hur ska detta gå??!! Det mesta går ju att köpa där nere och man vill ju inte förstöra sina fin fina kläder heller. Man kan säga att det är som en katt som förlorat halva sin svans när garderoben får stanna hemma.  Allt funkar ju bara man har hälsan som Anna Skipper skulle säga. 

Nu firar vi semstern med ett glas Tommasi och längtar tills imorgon. Hoppas vi hinner spela UNO också! Assum spel med bra spelare så klart. 

Undrar om man ska preppa sig med fragmin inför imorgon eller om man ska vara gammeldags och ha vanliga hederliga stödstrumpor? Sjukt osexigt med stödstrumpor. Inga sängkammarstrumpor direkt. Ungefär som att ha skräcken i ögat att ligga på en traumabår och komma på att man inte tagit på sig sina traumatrosor. 

Ska man vara fin får man lida pin därför har Karro spenderar 1000:- svenska rikstaler på skönhet idag. Kan säga att det var lätt värt detta. Karro har ett världsproblem hur kommer det sig att man får en finne på näsan? Ja den försvann inte på skönhetskontot utan den kom istället. Oscar spenderade sin dag på annat håll. 

Vi vill passa på att Tacka Mathé som tagit på sig uppgiften att vakta posten. Utan dig kanske vi hade haft det lite halv jobbigt när vi kom hem. En tacka som bockar. En bock som sparkar bakut. 

fortsättning följer suckers! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About oscarskarin


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about Sweden

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.