Existing Member?

rundresa 2 u går tiden fort till den 10 mars. Ska ut på min andra Europa resa. Min förra förra resa gick till Budapest,Rom,Prag. Den här gången ska jag ha ska jag ha 2 dagar i Prag, 10 dagar på Sicilien och 5 dagar i Venedig och till sist 4 dagar i Krakow. Har vä

Planerings stadiet

SWEDEN | Wednesday, 10 February 2010 | Views [383]

Tiden går nu fort tills den 10 mars och jag har planerat det mesta i min lilla tripp. Som är min andra resa i Europa den förra gick till Budapest, Rom,Prag. Nu börjar jag med Prag då jag vart sjuk i Prag åkte på en virus med feber och ont i halsen. Så såg inte så mycket av staden mer en guidad tur jag tvingade mej ut på. Sen sov jag bort resten av tiden. Så startar med 2,5 dagar i Prag.

Sen far jag vidare till  Sicilien och Palermo där ska jag vara i 3 nätter boendet är fixat. Sen vet jag inte riktigt vad jag tar vägen är lite sugen på se Marsala, kanske blir bara över dagen om jag inte hittar nått boende där. Sen har jag tänkt hinna med Etna och se hur nära man kan komma där och hoppas hon håller sej lugn då. 

Men vet jag flyger vidare från Catania den 22 Mars, till Venedig. Ska bli kul se Venedig som jag hört så mycket om både positivt och negativt. Så nu får jag bilda mej en egen uppfatting om staden. Får 5 dagar så borde få se en del.

Sen åker jag vidare hemåt och stannar till i Krakow i 4 dagar. Krakow vet jag inte mycket om mer en sett en del bilder därifrån, ser ut vara fint där.  Allt på 21 dagar..

 

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


About lizzzzaz

mee

Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals 

 

Travel Answers about Sweden

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.