Existing Member?

My travel tales

Singapore

SINGAPORE | Sunday, 21 December 2008 | Views [234]

Vi har vaeret 3 dage i Singapore og nu er det tid til at sige farvel til det land ogsaa. Naeste stop er Hanoi og vi skal flyve om en time.

Singapore har vaeret en positiv oplevelse. Det er en helt fantastisk by, hvor mange kulturer moedes. Paa en dag kan man opleve finanscentrum og rige mennesker i jakkesaet, det arabiske kvarter, Chinatown, little India og Sentosa Island, som er en stor oe ud for Singapore, hvor man kan bade og besoege forlystelsesparken. Alt er samlet i en og samme by, et og samme land: Singapore. Naar man gaar rundt paa den dyre gade Orchard Road er alt klinisk rent og der er skyskrabere og malls en masse. Tager man en metro et par stop derfra, er det som om man pludselig er i en helt anden verdensdel. Jo, det er en spaendende by, synes jeg, og sikkert ogsaa et sted jeg vil komme tilbage til en dag - modsat KL.

Vi har boet i malay-kvarteret i Singapore...paa et meget billigt hotel, hvor vaerelserne kan lejes ud paa timebasis og meget unge piger kredser om hoteldoeren om aftenen i haab om at blive "inviteret med ind" i et af vaerelserne. Saa kraever det vist ikke mere forklaring. Det var en oplevelse og det var billigt. Og det kan man ellers ikke sige om Singapore, hvor vi paa kun tre dage har brugt samme beloeb som vi har brugt paa tre uger i Malaysia og Thailand. Saadan cirka.

Men nu er det slut, vi drager mod Hanoi i Nordvietnam og planlaegger at holde juleaften i Sapa, langt vaek fra flaeskesteg og brun sovs. Jeg staar pt. med min danske nissehue paa og folk smiler venligt til mig. I wonder why... :-)

Rigtig glaedelig jul. Ho ho ho...

 

About karen_backpacking_in_asia


Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about Singapore

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.