Existing Member?

My travel tales

Hua Hin - det andet Pattaya

THAILAND | Sunday, 30 November 2008 | Views [693] | Comments [1]

Vi er pt i Hua Hin, som ligger syd for BKK. Vi har vaeret her i to dage nu og nupper lige en dag mere, inden turen gaar mere syd mod oer og strandliv.

Vi er blevet noget overrasket over Hua Hin, for det er ikke andet en sex-turisme og skandinavere. Det er ikke en overdrivelse at sige, at hver anden udenlandske mand (typisk skandinavere), vi ser, er i foelgeskab med en thai kvinde. Som backpackere foeler vi os virkelig i mindretal hernede. Byen summer af prostitution og det er langt fra backpackersteming, vi moeder her. Stoerstedelen af de turister, vi moeder (og her er RIGTIG mange turister) er maend paa 50+, som er kommet til byen for at hygge sig med en thai pige eller 7. Det er ikke rart at vaere vidne til, saa det er vist meget godt vi snart skal videre.

Man spiser godt her i byen. Den foerste aften fik vi sea food, det skal man have her i byen, det er den ret kendt for) og igaar spise vi paa natmarked. Ret billigt og ogsaa god mad. Bagefter gik vi tilbage til centrum, hvor vi egentlig havde sat os for at tage lidt ud og se paa nattelivet. Vi blev dog ikke haengende saa laenge, da samtlige barer som sagt var fyldt op med sexturister og thai piger. Saa vi tog tilbage til hotellet og saa Tom og Jerry tegnefilm i stedet for :-).

I dag har vi lejet en chauffor, der koerte os til en grotte med en masse Buddhaer og derefter til et palads og et tempel. Vi fik set en masse Buddhaer, saa naeste gang tror jeg vi skal koncentrere os om en naturoplevelse i stedet for. Det er meget godt at variere det lidt.

Klimaet i Hua Hin er meget mere behageligt end i BKK og saa er det rart, at det ligger lige ud til vandet, men saa er der stort set heller ikke mere positivt at sige om denne by, for charmerende er den i hvert fald ikke med alle de turister, der kommer hertil. Desuden er der skraeddere overalt, der servicerer en paa skandinavisk og man kan koebe BT og Ekstra Bladet, saa det er lidt for meget med al den turisme. Hoteller vi bor paa er ogsaa eget af en dansk mand (helt sikkert en med en yngre thaikone).

Comments

1

eres una cabrona - no me entero de nada - en que coño estabas pensando???? ;-)
Por los madriles todo bien, aquí ni hay manifestaciones ni matanzas! Pero un frío de carajo!

  Otto Dec 1, 2008 3:38 AM

About karen_backpacking_in_asia


Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about Thailand

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.