Existing Member?

My travel tales

Tilbage i Bangkok

THAILAND | Wednesday, 26 November 2008 | Views [241]

Efter bare 4 dage hvor jeg ikke har vaeret online er det jo helt fantastisk at logge paa sin mail, og saa ligger der 35 mails til mig...
Bare for at slaa en ting fast: Vi har det godt alle tre her i Bangkok - trods urolighederne som I hoerer om derhjeme. Men det er helt sikkert koert op til en masse paa grund af at Frede og Mary er i landet. Vi saa dem foroevrigt paa tv igaar, lidt sjovt!
Vi har lige vaeret 3 dage uden for BKK, da vi koebte en tur gennem Jysk Rejsebureau. En tur der inkluderede to naetter paa resort paa en lille Oe ved Kanchanaburi, elefantridning, rafting (ah ok, kald det lige rafting igen, det var vel naeremere en meget rolig sejltur paa en bambus toemmerflaade, der var i hvert fald ikke meget action paa den tur :-). Vi var ogsaa en tur ved Broen over floden Kwai.
Elefantturen var meget turistet og kommerciel. Turisterne kom dertil i stroemmevis for at ridde en elefant i 30 minutter. Vi gjorde det ogsaa, men det er saadan en lidt ambivalent fornemmelse, for paa en maade bryder jeg mig ikke om at vaere en del af den masseturisme, og samtidig vil jeg jo gerne opleve noget paa turen. Det er sikkert heller ikke helt saa nemt at arrangere alt dette paa egen haand, men helt sikkert meget billigere, hvis det kunne lade sig goere.
 
Vi er netop kommet tilbage til BKK nu og er blevet indlogeret paa Kao San Road, som er den mest turistede gade i BKK. Blandt andet her er filmen The Beach optaget og man fornemmer ogsaa festglade turister uberalles. Ved ikke helt hvor festglade vi er i aften. Vi er noget udkoert efter en lang gaatur igaar op til 7 forskellige vandfald og saa busturen tilbage til BKK i dag. Og saa er vi jo heller ikke 20 aar laengere.
Fortsaettelse foelger...

About karen_backpacking_in_asia


Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about Thailand

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.