Existing Member?

Finding out about...

Mis kyll edasi teha

AUSTRALIA | Monday, 10 November 2008 | Views [319]

Nagu ikka, tabab mind paris tihti otsustusvoimetus ka siin. Kuna mul mingit kindlat plaani pole siis motisklen siin,et kas mul on yldse motet siin tood otsida nii vaga,sest aega mul palju pole. Martsi lopus peaksin nagu euroopasse tagasi minema.Kaisin reedel 2 tundi yhes poes tool, homme saan ehk teada kas ma meeldisin neile. Mulle endale kyll meeldis tegelt. see oli selline vanaaegses stiilis kuivainete ja delikatsesside pood (genuine!). Ylemus ja teised tootajad olid ka toredad aga tgelikult otsivad nad kedagi kes ikka jaaks vneile sinna toole pikemaks ajaks. Ytlesin,et saaksin 2 kuud olla aga seda on vist neile vahe ja ma tegelikult ei tea ka kas ma tahan 2 kuud siin olla. Tana vaatasin koiksugu ekskursioone, suht kallid on aga siis ikka naeb ka yht teist ja raha mul veel on.  nagunii tahaksin jaanuaris, veebruaris veiniistandusse minna, siis on korjamishooaeg. Homme lahen vaatan veel travellersclubi ka mis neil pakkuda on.

Tana kaisime jansa, harry, marguse ja Annega Cottesloe rannas, eile jallegi Scarbrough rannas. Paike on siin soe aga tull on ikka kylm, vesi ka alla 20 vist aga laied on suured ja nendega mangides hoiad ennast soojana.

Eile oli mul suur seiklus. Kui me rannast olime poolel teel koju siis tuli mul akitselt meelde,et unustasin oma paevitusriiete ylemise osa randa aia kylge, kuhu ma selle kuivama olin riputanud. Selle  aratoomine vottis omajagu aega kuna ohtune bussiliiklus on siin kehva. Aga katte sain Onneks, vottis aega mis ta vottis.

Homme on mul veel plaan jooksma minna :)Ja ehk saan jalle jansaga kokku.

About ivi


Follow Me

Where I've been

My trip journals



 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.