Existing Member?

Esther in Guangzhou, China! EEN HALF JAAR IN GUANGZHOU STAGE LOPEN, AVONTUREN BELEVEN EN NATUURLIJK GENIETEN!

apple sucks...

CHINA | Wednesday, 20 May 2009 | Views [515]

hola allemaal!

Het lange verhaal moet nog even op zich wachten, aangezien ik de komende anderhalve week afgesloten ben van de wereld! de adapter van mn laptop is stuk! (grr... stomme Apple adapters.. dit is al de tweede die stuk is! er kwam dit keer zelfs een vonk vanaf, hehe.. ;))

Ik kan wel gewoon emailen op kantoor, dus je kan wel gewoon blijven mailen, er is alleen iets minder uitgebreid antwoord terug.

Ik wordt trouwens vaak gebeld op mn NLse telefoonnummer. dit nummer kun je gewoon gebruiken om te smsen (ontvangen van sms is gratis) maar ik neem deze telefoon nooit op, dat is namelijk erg duur. Als je wilt bellen kan dat op mn chinese nummer: +86 135 4340 2669 Vind t altijd leuk als er mensen bellen :D (zelfs als je vergeet dat het hier 6h later is ;))

Volgende week vrijdag ga ik naar Hong Kong voor mn visum en om Enno op te halen (Joepie!) dus dan koop ik meteen een nieuwe oplader (veeel goedkoper in Hong Kong). helaas komt er dan weer niet veel van lange verhalen, omdat ik niet achter mn comp ga zitten als Enno hier is, we hebben wel wat beters te doen, haha ;) zal kijken of ik na werktijd nog iets online kan zetten.

Hoop dat alles thuis goed gaat met iedereen! x ES

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


About esther_in_china


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about China

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.