Existing Member?

Esther in Guangzhou, China! EEN HALF JAAR IN GUANGZHOU STAGE LOPEN, AVONTUREN BELEVEN EN NATUURLIJK GENIETEN!

foto's week 7&8 online!

CHINA | Friday, 17 April 2009 | Views [475] | Comments [1]

staan weer nieuwe foto's online!

Druk, druk, druk met stage, chinese les, sporten en ook nog btje genieten hier, dus lange verhalen zet ik een andere keer weer online.

Helaas ook geen filmpjes meer, want youtube is tijdelijk afgesloten in China (stomme censuur..) Komende weken veel reisjes op de planning; - dit weekend Hong Kong (nieuw stempeltje voor mn visum halen) - over 2 weken Dali (muziek festival) - week erna naar Xiamen (zon zee strand en een tempel in de schoonste stad van China! ook wel fijn voor de verandering na alle luchtvervuiling in Guangzhou) - en 2 weken daarna komt Enno al en beginnen we aan onze rondreis!! Hoop dat ik tussendoor nog wat foto's online kan zetten. Hoop dan eindelijk foto's van wat mooiere gedeeltes van China te laten zien! (ben zelf ook wel heel benieuwd naar die mooiere gedeeltes van china, want guangzhou is toch wel grijs en grauw.. hoewel de laatste week zonnetje weer lekker begint te schijnen! Geen jas meer nodig en temperatuurtje tussen de 25 en 30 graden (voelt wel anders dan 30 graden thuis!)! gaat de goede kant op! Hoop dat alles met iedereen thuis goed gaat! x ES

Comments

1

Hoi Esther,

Hoe is het met je? Hier in Nederland is het weer erg wisselvallig. Dan opeens weer zonnig en warm vervolgens plensbuien en veel wind. Hoop dat je het nog naar je zin hebt in China. Klopt het dat je laatste verhaal van 17/4 is? Misschien ben je nu met Enno op reis? Ik kan het niet meer helemaal volgen, maar mocht dat het geval zijn, dan wens ik jullie een hele leuke tijd met elkaar!
Liefs, Marijke

  Marijke Mulder May 17, 2009 2:51 AM

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


About esther_in_china


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals 

 

Travel Answers about China

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.