Existing Member?

Esther in Guangzhou, China! EEN HALF JAAR IN GUANGZHOU STAGE LOPEN, AVONTUREN BELEVEN EN NATUURLIJK GENIETEN!

Hello China

CHINA | Friday, 20 February 2009 | Views [871] | Comments [8]

Mn eerste 24h in China zitten erop! wat een belevenis! Zo anders dan je je kan voorstellen: modern, onbegrijpelijk, verwarrend, spannend, groot, groen... en toch zo chinees! Ik zal komend weekend wat foto's posten, want beeld zegt toch meer dan 1000 woorden :P Ben nog btje jetlaggerig, dus hou t kort. Snel meer! x ES

Comments

1

Hoi Esther, ik wilde je nog bellen om je een goede reis en een leuk verblijf toe te wensen, maar ik was te laat. Je zit er al! Dan maar langs deze weg. Ik ben heel benieuwd hoe het je gaat bevallen daar en hoe je de cultuur ervaart. Ik heb nog leuke foto's van je van ons feest. Ik weet niet of ik die kan mailen, maar dat zoek ik nog wel uit. Heel veel plezier, maak er een mooie, leerzame stage van en veel succes, liefs Marijke

  Marijke Mulder Feb 22, 2009 1:34 AM

2

Hi Es,

Leuk we hebben je eerste foto's gezien!! Maak ook nog eens een foto van waar je woont/slaapt?? En we begrepen dat je een nieuwe vriend hebt...de hond...die willen we natuurlijk ook wel zien!!

Dikke kus Rowd en Sas

  Rowdy en Saskia Feb 22, 2009 8:26 PM

3

He Es! Het ziet er naar uit dat je je weg aardig kunt vinden. Zeewier is dat echt lekker? Nog heel veel succes en plezier!

xx Laura

  Laura Feb 22, 2009 11:47 PM

4

Hai Es,

Geniet vooral aan de andere kant van de wereld!
Genoeg te zien en te doen als ik het zo zie.
O ja en nog effe stage lopen tussendoor hihi.

Liefs,
Mar

  Marjolein Feb 23, 2009 12:55 AM

5

Hoi Esther,

Heel veel plezier in China en maak er vooral een geweldige tijd van!

Groetjes Diana Spiessens

  Diana Spiessens Feb 23, 2009 5:26 AM

6

Hey Esther,
Ziet er allemaal spannend uit hoor! En wel een beetje herkenbaar voor een Vietnamganger; Peace-tekens op de foto! En noodles voor ontbijt...daar wen je snel aan...maar terug in Nederland stop je er ook snel mee haha! Veel plezier! Dit weekend weer shoppen? :P
x Emmeliek

  Emmeliek Feb 28, 2009 1:45 AM

7

Heey Es!

Zo, zo! Dat ziet er echt enorm leuk uit daar! Kan je al een beetje wennen aan het feit dat je boven iedereen uitsteekt? ;-) Hier alles ok, net terug van wintersport, ontzettend veel sneeuw en weinig zon maar wel lekker kunnen skien en boarden.

We hopen dat je snel weer iets post kunnen we lekker mee lezen!

Liefs en een dikke kus van ons!
Ronald en Joni

  Joni Mar 1, 2009 1:23 AM

8

Hee Es, spannend hoor al die belevenissen in China. Maar eigenlijk had ik elke dag een kort verhaaltje verwacht want zoals je weet leven we allemaal heel erg met je mee. Hoe is het stagewerk nu of is het nog tekort om daar een oordeel over te geven? In NL is alles gewoon, dus heel erg saai op een turks vliegtuig na wat bij Schiphol te vroeg uit de lucht kwam zeilen. Tijd om ook eens grenzen te verleggen... Laat ajb heel snel weer "Es" wat van je horen.
PS: wat is "liefde" in het Chinees?

  Ed Mar 8, 2009 5:31 AM

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


About esther_in_china


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals 

 

Travel Answers about China

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.