Existing Member?

Jag far till Indien

Lördagen den 17okt aker vi. Jippi.

GERMANY | Saturday, 17 October 2009 | Views [341] | Comments [1]

Hej "Elias" här.

Jag är med min mamma och pappa i Tyskland sedan 3 veckor tillbaka. Vi skulle egentligen akt till Guatemala, ett land langt borta i sydamerika där det finns Indianer. Tyvärr fick vi inte aka dit för att där var för farligt. Manga människor har ingen mat och ont om vatten just nu vilket beror pa torka. Det har regnat mycket lite. Turister är inte välkomna till det omradet vi skulle akt till. Jag skulle ju bott där i 6 manader och lekt med barn pa ett hem i djungeln. Men vi far aka dit en annan gang.

MIn mamma och pappa har istället hittat ett nytt resmal till Indien. Där bor dock inga indianer:) dem som bor där kallas ist för Indier:) Vi skall aka till ett ställe som heter Auroville i sydöstra delen av landet, i skog men bara 5 minuter fran stranden. I denna byn bor 2000 personer. 1000 pers kommer fran andra länder än Indien. Till byn kommer man för att leva ett enkelt liv i harmoni med naturen. Vi skall plantera träd och blommor och hämta vatten ifran brunnarna. Man bor nästan helt utan pengar sa länga man hjälper till att jobba. Mycket yogafolk och människor som vill vara i lugn och ro fran tutande bilar och stress. Jag tycker inte om när min mamma och pappa stressar sa det ska bli bra för dem att bo här:)

Min pappa skall sluta röka har han lovat mig.. jag sag att min mamma rökte här omdagen och da tog jag i sönder hennes cigarett. Det tyckte hon var bra. Det är äckligt med rök. Här i Tyskland har vi fatt bo hos min farmor. Hon bor i ett mysigt hus med stor trädgard, utanför rinner en bäck där jag och pappa brukar bygga kojor av grenar.


Jag skall snart ga och lägga mig, vi skall aka flygplan tidigt imorgonbitti. Ohh vad kul det skall bli. Jag har packat egen väska. 2 sma bilar, 3 böcker, pannlampa och kläder, och sa min gris sa klart.


Mamma och jag skriver till er snart igen.

Kram/ Elias

Titta gärna pa fotona som vi lagt upp. Bilderna är fran Sverige och Tyskland. Nästa gang skickar jag bilder fran Indien.

Comments

1

Hej! Vad roligt att höra från er :) Jag önskar er en fantastisk och härlig resa. Hoppas ni får många spännande och roliga upplevelser. Det ska bli så spännande att höra om när du kommer hem igen Elias och jätteroligt att vi kan följa med her på din resesida! Kram Dan

  Dan Oct 19, 2009 10:55 PM

About elias-indien


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about Germany

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.