Existing Member?

Working holiday Canada

Afscheid nemen bestaat niet

CANADA | Tuesday, 13 October 2015 | Views [321]

11-12/10/2015 

 

Dit was de dag waar we het meest tegen opzagen. Afscheid nemen van de ouders en grote broer. Nerveus, met pijn in de maag en een aantal keer het toilet bezoeken, kwamen we aan in Zaventem. Met een zakdoek in de hand en na een kus en een knuffel en een laatste blik op het vertrouwde, konden we met gemende gevoelens de gate binnenstappen.

We zouden na 2uur vliegen een tussenstop maken in Ijsland om daarna 10uur verder te reizen naar Vancouver. Onderweg konden we, door het prachtige weer, genieten van een ongeloofelijk uitzicht op groenland. Prachtig, die witte woestijn! Boven Vancouver was het bewolkt, maar we kregen meteen een voorsmaakje van wat er ons te wachten zou staan. De aanvraag van het visum was een fluitje van een cent en werden meteen vriendelijk toegelaten in Canada.  

Eindelijk op onze eerste verblijfplaats aangekomen werden we warm onthaald door de bewoners. Voor ons was het een hele lange dag geweest. We waren ten slotte al 24u wakker, dus we zochten al snel ons bedje op. 's Morgens konden we genieten van heerlijke pancakes gemaakt door de bewoners. Straks maken we een eerste wandeling in de stad, maar het zal met een regenjas te doen zijn. 

Tot snel! 

About aaronjolientravels


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about Canada

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.