Existing Member?

Iso Matka

Vihdoin vapaalla!!!

AUSTRALIA | Saturday, 17 March 2007 | Views [798] | Comments [2]

17.3.2007 Sydney

Nyt loppui hiljaiselo talla palstalla, lahdettiin nimittain Toowoombasta ja nyt ollaan sitten ainakin 1,5 kk lomalla!!! Ensin ajeltiin vajaa viikko sitten Brisbaneen, jossa kaytiin kiertelemassa kaupungilla, ajelemassa lautalla Brisbane-joella ja moikkaamassa vanhoja tuttuja. Brisbanesta ajeltiin taas Gold coastille, ja vietettiin hulvaton paiva Wet'n wildissa (vesipuisto). Gold ciastilta loytyy shoppailijan paratiisi: surffibrandien tehtaanmyymalat Ashmoressa! Meinas mopo karata kasista kun mentiin sinne, Billabong, Quicksilver, Cult ja monia muita merkkivaatteita sikahalvalla. Ostin farkut, pitkan hameen, bikinit ja pitkahihaisen paidan, enka saanut tuhlattua kuin 65 dollaria (noin 40 euroa)!!! Vaarallinen paikka...

Gold coastilta ajeltiinkin sitten tanne Sydneyyn, ja taalla ollaan oltu nyt pari paivaa. Oopperatalo on nahty, Harbour Bridge kuvattu ja kayty ottamassa aurinkoa Bondi Beachilla. Entinen tyokaveri Perttu oli taalla lomalla, joten porukalla kierrettiin kaikki pakolliset nahtavyydet. Eilen illalla kaytiin tutustumassa myos Sydneyn yoelamaan.

Iso kaupunki kun on, niin majoitus on taalla todella kallista, perustettiin leiri Sydneyn pohjoispuolelle josta loytyi mukava leirintaalue, ja sielta on hyvat yhteydet kaupunkiin. Leirintaalueen vieressa on Lane Cove kansallispuisto, tanaan kaytiin siella kavelyretkella. Maisemat eivat olleet mitaan ihmeellisia, mutta paljon nahtiin monennakoisia ja -kokoisia liskoja. Huomenna on taas aika jatkaa matkaa, ja seuraava kohde on Blue Mountains Sydneyn lansipuolella. Siella niita henkeasalpaavia maisemia on kuulemma enemman kuin tarpeeksi. Siis jos keli on hyva. Sielta sitten tulee varmasti lisaa raporttia alkuviikosta.

Tags: Sightseeing

Comments

1

Muutamia kymmenia kilometreja etelaan Geelongista on se Torquay, surffipaakaupunki australiassa!

Alkaa missatko Beachportia SA:ssa, siella on mukava pikku suolajarvi jonka vesi on 7kertaa suolaisempaa kun meri. Jesh. Mitas muuta kuuluu?

  Sauli Mar 18, 2007 12:44 PM

2

Makeita kuvia ja fiilinkejä!! Näitä lisää, laittakaahan kuulumisia ja luettavaa meille matkan etenemisestä :)

  Sini Mar 20, 2007 8:14 PM

 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.