Existing Member?

Rejse

Min charterferie til Gran Canaria

SPAIN | Friday, 1 December 2017 | Views [158]

Hej alle sammen. 

Dette blogindlæg vil omhandle min tur til Gran Canaria i julen 2016, hvor jeg var på charterferie til Gran Canaria. Vi valgte at flyve med Suncharter, hvilke er et nordjysk rejseselskab, som har fået nogle gode anmeldelser, og mange anbefaler netop dette rejseselskab. Det er ikke vores første gang på Gran Canaria, vi har nemlig været der mange gange før denne... Måske omkring 6-7 gange.. Det er vel også et tegn på vi synes det er en dejlig rejsedestination?

 

Vi boede på et hotel der hedder Gloria Palace Amadores som er et fire stjernet luksus hotel, og det lever helt klart op til de fire stjerner! Vi var meget overrasket over dette lækre hotel i Puerto Rico. Vi kunne nemt finde på og bestille det samme hotel til jul igen i år. Poolen på Gloria Palace Amadores har direkte havudsigt ud over det fantastiske hav. Der er kort gå afstand til amadore stranden, og du kan komme fra hotellet og til amadore stranden på under 10 minutter. Og hvis du ønsker at komme ind i byen at shoppe, på restaurant eller noget helt andet er det også kun 10 minutters gang fra hotellet. Hotellet er beliggende imellem byen og den fantastiske kunst strand Amadores, hvilke gør at hotellet er utroligt godt beliggende i forhold til så mange andre hoteller i Puerto Rico. De fleste hoteller i Puerto rico er beliggende oppe i bjergene og der kan være lang gå afstand til strand og by. 

Vi valgte at spise juleaften på alta mar, hvilke også er et fremragende hotel med god underholdning, og de skuffede bestemt heller ikke juleaften, hvor der var god mad og jule underholdning. Der var både et godt show for børnene og de voksne, så alle var underholdt. 

Tags: ferie, gran canaria

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


About andersv3


Follow Me

Where I've been

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about Spain

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.