Existing Member?

Iso Matka

Maan vaihto

NEW ZEALAND | Saturday, 31 March 2007 | Views [888] | Comments [1]

31.03.2007 Auckland

Niinpa siina sitten kavi ettei tarvinnutkaan enaa menna telttaan palelemaan, eika lahdettykaan Wilsons Promontoryyn. Nimittain nahtiin Wilma ja Jonna, jotka olivat tuttuja jo ennestaan entisen tyokaverini Outin kautta. Wilma ja Jonna paasivat juuri muuttamaan uuteen kamppaan, ja saatiin menna sinne "pakkasia" karkuun. Asunto oli aika hurjan nakoinen, sita ei oltu siivottu koska tytot halusivat muuttaa heti ja lupasivat siivota. Sotkun nyt viela ymmartaa, mutta mista johtui puukon/kirveen jaljet seinissa...??? Autettiin tyttoja siivoamaan, ja ei menny montaa paivaa ja kamppa alkoi jo nayttaa kodilta. Sijainti oli paras mahdollinen, "porhojen" asuinalue Southbanck, ja taloyhtiossa oli myos kuntosali ja uima-allas. Kiitos tuhannesti Wilmalle ja Jonnalle, tullaan taas kylailemaan kun palataan Uudesta-seelannista!

Viime torstaina (29.3.) lennettiin Melbournesta Aucklandiin (Uusi-seelanti...). Perilla oltiin vasta puolenyon paikkeilla, joten pistettiin elama risaiseksi ja mentiin lentokenttahotelliin yoksi. Aucklandissa meita odotti Daija ja Troy, jotka oltiin bongattu netin kautta (www.couchsurfing.com), ja joiden luona tultaisiin viettamaan seuraavat kolme yota. Ensimmainen paiva vain kierreltiin kaupungilla, ja illalla kaytiin Troyn ja Daijan kanssa vahan pubissa istumassa. Troy ja Daija ovat itsekin uusia Aucklandissa, he muuttivat Uuteen-seelantiin kuukausi sitten San Fransiscosta.

Tanaan kaytiin tutustumassa Aucklandin museoon, jossa menikin helposti monta tuntia maorikulttuuria ja Uuden-seelannin historiaa tutkiessa. Ihan ilmielavia maoreja nahtiin esityksessa, johon kuului tanssia ja laulua, seka tietysti "haka", maorien kuuluisa sotatanssi.

Isantapariskunta lupasi kokkailla meille tanaan illalla, ja huomenna jos on hyva keli, mennaan Rangitoto-saarelle retkelle. Tanaan on aurinko paistanut melkein koko paivan, ja hyvin tarkenee t-paidassa ja shortseissa.

Tags: Culture

Comments

1

JOo, pakkasiin ja kylmyyteen saatte tottua kun tuutte lanteen pain.

Myo nukuttiin kolmestaan queen size puhallettavalla patjalla teltassa taydet pukimet niskassa koska oli niin sairaan kylma. Jesh...

Ehka taijan jatkaa Perthista suoraan ylos Broomeen ja lampimille maille..

-Sauli

  Sauli Apr 3, 2007 4:23 PM

 

 

Travel Answers about New Zealand

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.