Existing Member?

Iso Matka

Mangoja mangoja...

AUSTRALIA | Saturday, 25 November 2006 | Views [709] | Comments [1]

25.11.2006 Airlie Beach

Eipas olla ehditty kirjottelemaan sen jalkeen kun lahdettiin Cairnsista. Sielta tosiaan ajeltiin noin 130 km pohjoiseen, Cape Tribulationiin, jossa on todella kauniita rantoja, joilta voi kavella suoraan sademetsaan. Vietettiin siella kaksi paivaa, ja sitten ajettiin Townsvilleen. Townsvillen edustalla on Magnetic Island, siella vietettiin paiva ihan vaan rentoutuen ja maisemia katsellen.

Bowenissa alettiin etsia toita, koska tiedettiin etta siella on paljon farmeja. Valitettavasti kaikilla farmeilla oli kausi jo loppunut, eika toita meinannut loytya. Onneksi meidan vanhat tutut Tammy ja Scott (oltiin samalla farmilla toissa Darwinissa) olivat jo Bowenissa, ja heilta kuultiin paikasta nimelta Bogie River Bush House. Kuten nimikin kertoo, se on talo puskassa, eli keskella ei mitaan. Omistajapariskunta lupaa etsia toita kaikille jotka asuvat siella, joten kun sunnuntaina mentiin sinne, maanantaina alkoi jo tyot mangofarmilla. Asutaan asuntovaunussa, ja se on aika mukava kun on oma jaakaappi ja muut vermeet.

Tyo ei ole kauhean raskasta, mutta kaveltya tulee aika pitkat matkat paivan aikana, ja kuumahan siella pellolla on. Heikki ja muut pojat poimii mangoja, mina kavelen perassa, otan mangoista kannat pois ja viskaan hetelmat laatikkoon. Huono puoli siina on se, etta mangopuun mahla on kuin happoa, ja jos sita joutuu iholle, se jattaa ikavat jaljet. Sen takia minun taytyy pitaa muovista nilkkoihin asti ulottuvaa essua, joka hiostaa iiiiiiihan kauheesti.

Bogie River Bush House on myos paikka jossa hoidetaan orvoksi jaaneita elaimia, joten kengurut ja emut juoksentelee pitkin pihoja. Pari paivaa sitten saatiin syottaa kenguruvauvoja tuttipullolla. Siella on myos hevosia, joten toivottavasti paastaan jossain vaiheessa viela ratsastamaankin...

Eilen meilla oli siella Tammyn ja Scottin synttarijuhlat, onneksi tanaan on vapaapaiva. Ajeltiin tanne Airlie Beachille kun ei ollut muutakaan tekemista. Siella korvessa ei tosiaan toimi kannykka, mutta internetti on.

Tehdaan nyt toita siella mangofarmilla seuraavat pari viikkoa, ja sitten suunnataan Whitsundaylle purjehtimaan. Sita odotellessa....

Tags: Work

Comments

1

Moikka!
Vieläkös muistatte? :) Mun loistavan organisointikykyni takia hukkasin teijän mailiossan mut löysin lopulta tänne teijän sivuille. Mä en voinu uskoa silmiäni et te ootte Bogie River Bush Housessa! Me nimittäin oltiin Pauliian kanssa siellä ihan matkan alkuvaiheessa. Tosin tomaatin poiminnan merekissä mut sama hostelli, uskomatonta että tekin ootte löytäny sinne korpeen! :) Vieläkö siellä on Ernie ja Glenda pyörittämäs paikkaa? Anyway, nauttikaa ajastanne, me pusketaan taas täällä suomen vesisateessa :)
Heidi

  Heidi Painilainen Dec 4, 2006 4:55 AM

 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.